Biografia Sławomir Berny

Sławomir Berny - polski muzyk sesyjny, perkusista, członek zespołu Grzegorza Turnaua, Orkiestry Adama Sztaby, projektu Śrubki.

Filmografia

  • 2001 Eucalyptus (perkusja)
  • 2001 Samo niebo
  • 2001 Az utolso blues (perkusja)
  • 2002 Wszyscy święci w święta polskie (perkusja)
  • 2004 Pręgi (djembe, tabla)
  • 2005 Zakochany anioł
  • 2008 Ile waży koń trojański? (perkusja)
  • 2008 Kochaj i tańcz (instrumenty perkusyjne)

Bibliografia

  • Sławomir Berny w bazie filmpolski.pl
Nota prawna

Tekst biografii został opracowany w dużym stopniu na podstawie materiałów zgromadzonych w serwisie Wikipedia.pl, na podstawie licencji Creative Commons: uznanie autorstwa, na tych samych warunkach.

Pełny tekst źródłowy http://pl.wikipedia.org/wiki/S%C5%82awomir_Berny

Reklama