Biografia Radosław Łuka

Radosław Łuka, pseudonim Luka - polski kompozytor muzyki filmowej oraz gitarzysta basowy w zespołach Mancu oraz Rotary. Nagrywał także jako muzyk sesyjny, między innymi z Robertem Gawlińskim oraz Kasią Stankiewicz.

Filmografia

  • Londyńczycy (2008-)
  • Twarzą w twarz (2007-2008)
  • PitBull (serial) (2005-2008)
  • PitBull (2005)
  • Symetria (2003)
Nota prawna

Tekst biografii został opracowany w dużym stopniu na podstawie materiałów zgromadzonych w serwisie Wikipedia.pl, na podstawie licencji Creative Commons: uznanie autorstwa, na tych samych warunkach.

Pełny tekst źródłowy http://pl.wikipedia.org/wiki/Rados%C5%82aw_%C5%81uka

Reklama