Biografia Paweł Zarecki "Bzim" ( ur. 1975-12-24 )

Paweł "Bzim" Zarecki (ur. 24 grudnia 1975 w Olsztynie) - polski muzyk sesyjny, klawiszowiec, producent, aranżer i kompozytor.

A gdybyśmy nigdy się nie spotkali - Foto: Marcin Kydryński<br />
Projekt: Kasia Mrożewska, MK

A gdybyśmy nigdy się nie spotkali - EULC874133 (CDs / 2006)
Foto: Marcin Kydryński
Projekt: Kasia Mrożewska, MK

Współpracuje z takimi artystami jak Anna Maria Jopek, Natalia Niemen, Mieczysław Szcześniak oraz grupami TGD, Freedom Nation.

Wybrana dyskografia

  • 2011 Joanna Kondrat - Samosie (CD)
  • 2011 TGD - The Best Of 2000-2010 (CD+DVD)
  • 2008 TGD - PS (CD+DVD)
  • 2007 Anna Maria Jopek - ID
  • 2005 Anna Maria Jopek - Niebo
  • 2004 TGD - Wiara czyni cuda'
  • 2003 Anna Maria Jopek - Farat
  • 2002 Anna Maria Jopek - Nienasycenie
  • 2001 TGD - TGD na żywo
  • 2000 Freedom Nation - Free At Last
  • 1998 TGD - Hosanna
Reklama*

* - Reklama daje żyć stronie, więc nie krępuj się i klikaj jeżeli interesuje Cię oferta.

Nota prawna

Tekst biografii został opracowany w dużym stopniu na podstawie materiałów zgromadzonych w serwisie Wikipedia.pl, na podstawie licencji Creative Commons: uznanie autorstwa, na tych samych warunkach.

Pełny tekst źródłowy http://pl.wikipedia.org/wiki/Pawe%C5%82_Zarecki

Reklama